Tandartspraktijk Janssen | Praktijk
15830
page,page-id-15830,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Tandartspraktijk Janssen – ZORG VOOR UW MOND!

 

Tandartspraktijk Janssen werd in 1981 opgericht door praktijkeigenaar Marianne Janssen. Zij had haar opleiding gehad in het toenmalige Limburgs Universitair Centrum en nadien in de Katholieke Universiteit van Leuven. Enkele maanden na haar studies richtte ze meteen haar eigen praktijk op in de bovenverdieping van het woonhuis aan de Weg naar As 88.

Vijftien jaar later bouwde ze met haar man een nieuw pand vlak ernaast op nummer 90. De ondertussen succesvolle praktijk verhuisde mee naar de begane grond. In 2008 nam ze voor het eerst een tandartsassistente in huis, Cindy Louer, die tot op vandaag nog meehelpt in het dagelijks runnen van de praktijk. Twee jaar geleden studeerde haar zoon Carlos Aerts af als tandarts. Ondertussen was de praktijk een stuk gegroeid en midden 2014 werd de praktijk dan ook verbouwd en uitgebreid. Een nieuwe wachtkamer, technische ruimte en een tweede kabinet werden in dienst genomen. Met de komst van haar zoon werd ook een tweede assistente, Daniela Spiga, in dienst genomen.

 

Onze praktijk blaast dit jaar 35 kaarsjes uit!