Tandartspraktijk Janssen | Esthetische Tandheelkunde
15877
page,page-id-15877,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Esthetische Tandheelkunde

 

Facings

Indien u niet tevreden bent met het uiterlijk van uw gebit dan zijn er een aantal oplossingen om uw gebit te verfraaien. Zo is het mogelijk om facings te plaatsen op uw tanden. Een dun laagje wordt van de voorkant afgeslepen om plaats te maken voor een dun schildje. Dit schildje kan zijn van composiet of van porselein. Deze laatste zijn duurzamer en gaan dus langer mee. Met het vervaardigen van facings kan wat gedaan worden aan de vorm van de tanden, kunnen spleten gesloten worden en kan de kleur van de tanden terug wat lichter gemaakt worden.

 

Composietfacings

Tanden
Tanden1

Porseleinen Facings

Tanden2
Tanden3

Bleaching

Indien u tevreden bent over de vorm van uw tanden maar niet over de kleur, dan kunnen uw tanden mogelijk gebleached worden. In onze praktijk werken wij met de Home-bleaching methode. U dient enkele nachten een bleekgebitje te dragen met bleekgel waardoor uw tanden elke dag lichter van kleur worden tot het gewenste resultaat.

Bleaching