Behandelingen

Kindertandheelkunde

De opvolging van een kindergebit is zeer belangrijk. Aangezien kinderen niet altijd even gemakkelijk te behandelen zijn is preventie nog steeds de beste zorg, zeker bij hen. Wij adviseren om uw kind vanaf de 2.5 jaar al eens met u mee te nemen naar ons zodat ze stap per stap vertrouwt geraken met de tandarts en geen angst ontwikkelen. 

Wanneer ze ouder zijn dan 4 jaar is het belangrijk dat ze halfjaarlijks op controle komen. Zo kunnen we de staat van het gebit goed monitoren en bijsturen als er beter gepoetst moet worden.  Bij een regelmatig bezoek kunnen we ook de ontwikkeling van het ‘volwassen gebit’ opvolgen. Zijn alle tanden aangelegd? Is orthodontie nodig? Is er een reden waarom mijn kind zo laat wisselt? 

Bij de doorbraak van de definitieve kiezen adviseren wij om de groefjes van de tanden op jonge leeftijd te laten vullen (= Sealen) zodat er minder snel gaatjes ontstaan.

Maak een afspraak

Behandelingen

Algemene tandheelkunde

Alle verschillende aspecten van de tandheelkunde onder 1 dak!

Kindertandheelkunde

Neem uw allerkleinsten vanaf 4 jaar al mee naar onze praktijk!

Esthetische tandheelkunde

Wenst u weer een stralende glimlach? Klik hier om meer te weten te komen over onze veneers, facings, en het bleken van uw tanden. 

Vaste prothesen

Kroon en Brugwerk al dan niet in combinatie met implantologie om uw verloren gegane tanden te vervangen. 

Uitneembare prothesen

Uw oude prothese is aan vervanging toe? Lees hier meer over de verschillende opties en RIZIV voorwaarden!

Orthodontie

Rechte tanden zonder lange behandeling en met haast onzichtbare beugels? Nu kan het! Ontdek hier onze Invisalign en Trioclear behandeling!